Boudoirfotograf i Stockholm

fröken G boudoir

boudoirfotograf i Stockholm

fotograf Gesche Franzén

Trygg fotografering

Du är i trygga händer! Jag lovar dig en jätterolig stund med en massa skratt - nervositeten släpper och ger väg för självförtroende. Hos mig blir det inga dömande blickar eller konstig stämning - vi dansar till din favoritmusik istället.

För alla tillfällen

För att du ska gifta dig. För att du har skiljt dig. För att du (eller din partner) fyller år. För att det är jul, sommar, pride. För att du är gravid. För att det är en helt vanlig torsdag. Eller bara för att. Alla tillfällen är bra för en boudoirfotografering!

Guidning och posering

Posera som ett proffs, helt utan modell-erfarenhet! Jag har lärt mig av de bästa i boudoir- och modellbranschen och guidar dig från början till slut. Jag tar fram din personlighet och visar upp (bara) det du älskar mest med dig själv.

På dejt med dig själv

Allt sker på dina villkor - vad och hur mycket du har på dig, var vi fotar och vad som händer med bilderna. Hur som helst blir det kärleksfest med dig själv och du kommer gå (eller dansa) hem med en rejäl dos självförtroende. En riktig egoboost!

``The most alluring thing a woman can have is confidence.``
(Beyoncé)

Du är vacker, du är stark, du är magisk, du är du.

Du räcker till. Oavsett hur du ser ut, vad du väger, och hur många fel du tycker att du har. Du duger, och du är vacker, och du förtjänar att bli fotad och ompysslad. EXAKT som du är, inga men.

När du kontaktar mig för att boka din fotografering får du berätta för mig vem du är, vad du gillar för bilder och vad du har för förhoppningar för fotograferingen. Om du redan vet vad du vill fota i för kläder eller plats, eller om du behöver bilderna till ett speciellt datum, så berättar du även det. Annars så hjälper jag dig hitta vad du gillar och vi planerar din fotografering utifrån det! ♥

Fotografering på dina villkor

När vi ses blir du ompysslad och får känna dig som den vackraste personen i världen. Jag hjälper dig med smink och hår tills allt sitter fint och du känner dig stark, pepp och underbar.

Vi tittar på outfitsen du tagit med dig, och även i min garderob av vackra skor, accessoarer och kimonon (smygtitta på den här!). Vi bestämmer vad som känns bäst för dig och passar bäst till platsen vi ska fota, och så kör vi igång!

Utifrån vår planering/koncept fotar vi olika poser, intryck och platser, och jag berättar din historia och din personlighet i bilder. Om vi fotar inomhus lyssnar vi på musik som får dig att känna dig bäst. Om vi fotar ute får du känna av naturens dofter och ljud. Hur som helst får du all guidning du behöver, plus ett träningspass (att vara modell är inte bekväm och du kommer känna det nästa dag, men vi stretchar efteråt)!

Vi fotar tills vi känner oss klara (ca 2 timmar inklusive ombyten) innan vi slutar på topp och med självkänslan i taket!

När du får se dina bilder känner du allt igen och bestämmer med hjälp av mig hur dina produkter ska se ut. Och du – självklart visar jag inga bilder du inte godkänt först.

Det finns bara en som du, och jag ser så fram emot att få träffa dig!

Lyxiga bildprodukter

Att få se sina bilder i print, att få känna på dem och se dem på riktigt är något av det finaste jag vet. Bilder som betyder något för dig ska inte bli bortglömda på en hårddisk eller gå förlorade i molnet.

Jag vill att du ska komma ihåg känslan från din fotografering, och påminna dig själv hur underbar du är i många år framöver.

Därför erbjuder jag ett antal noga utvalda, högkvalitativa produkter som ingår vid varje fotografering. Under visningsmötet får du se och känna på alla mina visningsprodukter (från bildboxar och album till printar för väggen), och jag hjälper dig hitta det som passar bäst till just dina bilder och budget.

Hur vill du ha kvar dina minnen?

Känner mig jättevacker

Måste säga att det är otroligt härligt att få se de här bilderna i sån fin touch när man fortfarande är postpartum. Tack snälla för att du förevigade det, känner mig jättevacker!

– Malin

Fantastisk upplevelse

Du är så grym Gesche! Jag hade en fantastisk upplevelse och kände mig så himla bekväm! Jag kunde slappna av och skratta och bilderna blev så fantastiska!

– Ellinor

Brinner för det hon gör

Gesche är närvarande och man märker att hon brinner för det hon gör. Hon får en annars något obekväm varelse att slappna av framför kameran och ja, jag kan inte annat än rekommendera henne varmt!

– Sandra

Vem är fröken G?

Gesche heter jag, hej! ♥

Jag är en katt-tokig, tatuerad, queer och färgglad 33-årig tysk. Min fru Johanna och våra två katter betyder allt för mig! Om du följer mig på Instagram ser du dem regelbundet dyka upp i mina stories.

Jag fotar för att jag vill göra världen lite vackrare, och jag har specialiserat mig på just boudoir för att jag älskar att hjälpa kvinnor fira sig själva och älska sig själva. När jag efter år av ätstörningar och självhat äntligen lärde mig att jag duger fint precis som jag är blev jag så mycket lyckligare, och en bra kroppsbild hjälper med det. Alla kroppar är bra på sitt sätt, och alla är vackra på sitt sätt.

Bra service och en trygg känsla under fotograferingen är otroligt viktiga för mig som boudoirfotograf, så jag tar mig tiden att lära känna dig och hjälpa dig hitta exakt vad du vill få ut av fotograferingen. Jag vill att det blir så bra som bara möjligt och allt du önskat dig. Därför tar jag bara en handfull kunder per månad och lägger ner mycket tid och känsla på planering!

Fem snabba fakta om mig:

jag är en väldigt lugn, känslig och mjuk person, vilket gör mig lätt att umgås med och bra att ha i situationer som kan kännas nervösa eller stressande - som en boudoirfotografering (personlighetstyp INFJ)

jag brinner för självkärlek, feminism och miljön, och engagerar mig så mycket jag kan så att alla ska ha det bra

fluffiga djur är det absolut bästa jag vet och du får gärna visa bilder på dina pälsbebisar!! Jag kan alltid prata om djur, du FÅR stoppa mig!

min favorithobby är att sova och mysa i min säng - men när jag faktiskt går ut, så älskar jag att gå på bio, eller shower med drag eller burlesk!

jag ÄLSKAR glitter. och tårta. och choklad och surgodis. nom! (det kan hända att jag bjuder dig på något gott på visningsmötet!)

Min passion:
Intima fotograferingar med personlighet, skratt och en massa själv-kärlek ♥

Vanliga frågor och funderingar

Var ska vi fota?

Var vi fotar beror helt på dina önskemål! Som standard fotar jag utomhus i skog eller fält, eller hemma hos dig. Det går så bra att fota ute oavsett årstid, är det kallt har jag med mig värmepåsar och filt!

Om du inte vill fota ute eller hos dig så går det självklart jättebra att fota på hotell också, vi planerar tillsammans vilket som kan passa till fotograferingen. Rumskostnad tillkommer då. Det är bra om du funderar lite på vad du känner dig bekväm med innan du skickar en bokningsförfrågan, men jag hjälper dig gärna hitta vad du gillar.

Vad ska jag ha på mig?

Det finns inget rätt eller fel i boudoir vad gäller kläder, utan det beror på hur mycket du är bekväm med att visa upp din kropp.

Många brukar ha på sig ett fint underklädesset som de känner sig bra i, ett par klackar och något att ha över som t.ex. en kimono, kofta eller sjal. Några vill ha något mer på sig, som t.ex. en spetsklänning eller korsett och strumpor, andra vill köra helt naken.

Jag kan hjälpa dig hitta något som passar till platsen och stilen du vill fotas i, har tips var du kan köpa fina underkläder om du inte redan har det hemma, och har även en omfattande boudoir-garderob du får låna ifrån.

Måste jag klä av mig helt?

Självklart inte! Hur mycket du vill klä av dig (och OM du vill klä av dig överhuvudtaget) ligger helt hos dig. Du behöver inte vara lättklädd, ”sexig” eller naken, utan kör på det som får dig att känna dig bäst. Även om du i planeringen sagt att du vill ta lättklädda eller nästan nakna bilder så får du ändra dig när som helst och utan anledning.

Min fokus är alltid på att du ska känna dig stark, trygg och bekväm med dig själv, inte att få dig att klä av dig.

Hur ska jag posera?

Du behöver inte ha någon som helst modell-erfarenhet för att få fotas av mig! Många av mina kunder är väldigt ovana. Jag finns här för att guida och posera dig från topp till tå, oavsett din kroppstyp så hittar jag poser som får dig att se ut AMAZING. Du behöver bara lita på mig och slappna av.

Ett heads-up dock: En boudoirfotografering är lite som ett träningspass, och du kommer förmodligen känna av det nästa dag. Men vi kommer att stretcha efteråt båda två!

Kommer du publicera mina bilder?

Aldrig utan ditt godkännande. Självklart blir jag glad om jag får visa några av bilderna vi tagit, men du har full kontroll över det. Vill du inte att jag visar någon bild alls så gör jag inte det, punkt.

Du behöver inte bestämma något i förväg utan vi pratar om det när du får se dina bilder på visningsmötet. Då bestämmer du vad du känner dig bekväm med, vilka bilder jag får visa och vad de får användas till isåfall.

Kommer du photoshoppa bilderna?

Redigeringen jag utför på bilderna efteråt är mestadels en korrigering av ljus, kontraster och färger. Jag tar även bort små temporära saker som kan störa, som finnar eller blåmärken. Jag retuscherar inte din kroppsform eller liknande. Vill du att något ska se ut som större eller mindre så fixar jag det med posering redan i kameran!

Hur går betalningen till?


Du kommer få två fakturor att betala: en innan och en efter fotograferingen.
Första fakturan är på 2000 kr (plus eventuell rumskostnad vid fotografering på hotell), täcker själva fotograferingen och service och betalas när du har bekräftat din bokning.

Andra fakturan får du i samband med visningsmötet där du får se dina bilder och lägger din beställning för produkter. Det redan betalda beloppet dras av från slutfakturan. Fakturorna betalas inom tio dagar, och beställning av bildprodukter läggs alltid efter erhållen betalning.

Egoboost

Det var lite udda, men du var jättebra på att få det att kännas mer naturligt! Det var lättare på ängen än i skogen, men båda uppsättningarna var roliga, utmanande och kändes lite som en egoboost! Du var jättebra på att styra situationen på ett mjukt och förstående sätt! Och fick en att känna sig bekväm <3

– Jennifer

Ger ett lugn

Att få fotograferas utav Gesche var en fröjd. Hon ger en ett lugn och kan verkligen få en att slappna av och att njuta av att stå framför kameran. Jag tycker verkligen det speglas i bilderna hon tar, Jag kan inte vara annat än nöjd och bilderna blev magiska!

– Elin

Fint bemötande

Så härligt! Fantastiska bilder och så fint bemötande med guidning och förberedelse genom hela sessionen! Rekommenderas!

– Linnéa

Din investering

Allt detta (och mer) ingår:

professionell kontakt och guidning

personlig planering utifrån dina önskemål

fotografering ca 1 timme utomhus eller hemma hos dig i Stockholm

2 outfits/looks och fotoplatser

lån av accessoarer, skor och/eller kimono ur min omfattande boudoir-garderob

visningsmöte med fika

10 digitala bilder för personlig användning

val av 10 printar i storlek 13x18cm i en lyxig box ELLER en fotobok i linne i storlek 20x20cm med 10 bilder

en rejäl boost av självkänsla och självförtroende!

Pepp? Nyfiken? Pirrig?
Kontakta mig idag för att boka din egen fotografering! ♥

Min tillgänglighet just nu

Jag tar endast ett begränsat antal kunder per månad för att kunna säkerställa den bästa servicen.

Det finns endast ett mycket begränsat antal tider kvar i höst/vinter 2020, kontakta mig därför så snart du kan för att boka din fotografering.

Tänk på att planera i förväg om du behöver bilderna till ett specifikt datum!
Leveransen sker i genomsnitt inom 5 veckor efter fotograferingen.

Skicka en bokningsförfrågan idag!

fyll i formuläret nedan så återkommer jag oftast redan inom 2 arbetsdagar ♥

Att skicka en förfrågan förbinder dig inte till något. När vi bokat en tid får du en faktura på 2000kr för att garantera din bokning, beloppet dras självklart från slutfakturan.för kontakt inför fotografering och visning (sms)
ljusa färgerstarka färgermörka färgermjuksexigtuff/attitydfemininandrogynsagolikglitterblommornaturlig/avskaladkitschpin-upgothpunkboho

inomhus/hemmaskogfält/ängsjö/havindustriområdehotell: skandinaviskt/avskalathotell: boutique/pompös


(här får du gärna skriva om du redan vet vad du vill ha t.ex. plats, färger, klädsel, men även om du behöver bilderna till ett specifikt datum!)
Jag har sett paket, pris och vad som ingår ovan.

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade.