CAM-QUEEN sessions

NYHET: CAM-QUEEN SESSIONS

Virtuella fotograferingar med fröken G boudoir

 

En ny verklighet med nya krav och utmaningar. Många av oss lider av den pågående COVID-19 pandemin och alla sociala restriktioner den medför. Att stanna hemma är otroligt viktigt just nu, men även en speciell utmaning som lätt tär på nerverna och vårt psykiska mående.

Jag vill fortsätta skapa, samtidigt som jag vill följa riktlinjerna och avstå från mina vanliga fotograferingar. Därför finns det nu under en begränsad tid möjligheten att boka cam-queen sessions!

Vad är cam-queen sessions?

Cam-queen sessions är virtuella fotograferingar – istället för personligen så ses vi på ett videomöte. Du får liknande guidning, upplevelse, och boost av självkärlek och självförtroende som i vanliga fall – men en helt annan typ av bilder.

Video-screenshots är självklart inte i närheten av högkvalitativa professionella bilder och medför en helt annan känsla. De är lekfulla, konstnärliga och påminner om gamla polaroidbilder. De kan vara suddiga, gryniga och pixliga, och duger inte riktigt till utskrift på fineartpapper eller i lyxiga fotoböcker – men de får dig att känna dig sexig och vacker och kan ge dig en välbehövlig paus av all oro och ångest.

Det handlar om leken. Fokus under dessa webcam-sessions är på din upplevelse, att ge dig bekräftelse och inspiration och självkärleks-boost utan att du behöver gå utanför ditt hem eller träffa mig personligen. Det blir en påminnelse av ljusglimtar under en påfrestande tid.

Vad behöver du?

  • En plats att fotas på – ditt hem duger fint, jag lovar! Jag behöver inte mycket för att skapa magi i vanliga fall, och ännu mindre nu. Det räcker med ett fönster eller annan ljuskälla, en möbel (säng, stol, soffa, bänk whatever) och/eller en vägg. En trädgård går också bra. Allt annat kan bli fina utsmyckningar, men behövs inte. Och nej, du behöver inte ha finstädat hemma.
  • En kamera-pryl som funkar för videomöten och en någorlunda bra internetuppkoppling – bäst är en smart mobil, men iPad eller laptop går också bra. Kvalitén av bilderna beror på kameran samt uppkopplingen.
  • Något som kan hålla kamera-prylen – en stol, ett stativ, en hylla, en mugg, din partner, något som kan hålla mobilen/prylen under mötet.
  • Dig själv! Utan dig ingen magi.

Hur går det till exakt?

Vi kör ett videomöte via Zoom eller Skype. Du börjar med att visa mig vad du har för omgivning, så att jag kan hitta en plats som fungerar att ta bilder på. Sedan får du guidning och hejarop!

Hela sessionen är ca 20-30 minuter lång och du får minst 10 digitala bilder för fri privat användning. Du kommer få ladda ner bilderna så fort de är klara (inom en vecka) och får även en galleri-app till mobilen om du vill. Du får lämna önskemål om redigering (t.ex. svartvit, färgfilter) men jag kommer göra det som känns bäst för bilderna vi har! Bilderna kommer förmodligen ha en fin vintagekänsla eftersom det matchar kvalitén och upplösningen.

Bilderna du ser på denna sida är en ganska bra indikation på hur dina bilder kan komma att se ut.

Vem kan vara cam-queen?

Alla som tycker om den lite retro/gryniga bildstilen, som inte har så höga krav på vad man kan göra med bilderna efteråt, samt som gillar att leka framför kameran. Det kan också vara något för dig som vill ”prova på” boudoir hemifrån eller som har velat fotas av mig men inte haft möjlighet pga var du bor.

Det spelar ingen roll vilket kön du har eller hur du ser ut, eller hur fint du bor.

En virtuell fotografering är inte samma sak som en ”riktig” fotografering, och ger inte samma resultat. Det är en utmaning med många begränsningar – jag kan inte visa dig poserna lika bra, jag kan inte styra över varken ljuset, vinklar eller bildkvalitén, och jag kan inte erbjuda dig lyxiga bildprodukter för att spara bilderna för alltid. Det är viktigt att du är medveten om det så att du slipper bli besviken.

Däremot är det absolut en rolig stund för bara dig själv, och en kreativ utmaning för mig. Den väcker lusten att skapa, leka och ta hand om sig själv!

Du är vacker, du är stark, du är magisk, du är du – även nu.

Vem är fröken G?

Gesche heter jag, hej! ♥

Jag är en katt-tokig, tatuerad, queer och färgglad 33-årig tysk. Min fru Johanna och våra två katter betyder allt för mig! Om du följer mig på Instagram ser du dem regelbundet dyka upp i mina stories.

Jag fotar för att jag vill göra världen lite vackrare, och jag har specialiserat mig på just boudoir för att jag älskar att hjälpa kvinnor fira sig själva och älska sig själva. När jag efter år av ätstörningar och självhat äntligen lärde mig att jag duger fint precis som jag är blev jag så mycket lyckligare, och en bra kroppsbild hjälper med det. Alla kroppar är bra på sitt sätt, och alla är vackra på sitt sätt.

Just nu:

Jag jobbar hemifrån så mycket som möjligt just nu.

Som många andra är jag orolig (högkänslig med ångest hallå), men hanterar det genom att 1. mysa med katterna och Johanna, 2. öva mindfulness och avslappning, och 3. äta så mycket godis jag vill.

Sängen, soffan och balkongen är mina favoritplatser just nu! (Katterna ÄLSKAR för övrigt att vi är hemma mer!)

Frågor och svar

Hur länge kan jag boka detta?

Dessa fotograferingar är tänkta som tillfälligt alternativ till mina vanliga boudoir själv-kärleksfotograferingar och kommer vara tillgängliga tills jag med gott samvete kan fota igen. Du kan boka dem förmodligen fram till sommaren.

Men som med alla fotograferingar så har jag bara begränsad möjlighet att ta emot kunder, så det kan vara en bra idé att boka så snart som möjligt för att säkerställa att du får en tid!

Vad ska jag ha på mig?

Vad du vill, men det är bra om det passar till platsen vi ska fota på och får dig att känna dig snygg/awesome. Kontraster är bra för att det syns mer, t.ex. mörka färger mot ljus hy, ljusa färger mot mörka väggar etc! Om sexig, vacker eller mysig bestämmer du helt själv. Du behöver inte finfixa håret och smink, många detaljer kommer inte synas så det räcker med mascara och läppstift eller liknande. Naken går alltid bra!

OBS: Det är EN look/outfit som vi hinner med på tiden vi har. Det går bra att boka flera sessioner om du vill leka mer!

Hur går betalningen till?

Hela beloppet betalas i förväg och är ej återbetalningsbart. Beloppet täcker mitt arbete, min erfarenhet och din upplevelse samt digitala filerna du får.

Du betalar vid bokning via Swish, PayPal eller faktura.

Hur ska jag posera?

Du behöver ingen modell-erfarenhet, bara trivas framför kameran och ha kul! Jag kommer göra mitt bästa att guida och posera dig från min sida av kameran, på ett sätt som passar dig, din kropp och din omgivning.

Det går alltid bra att komma med egna poser och saker du vill prova under tiden vi har!

Vad gör du med bilderna?

Det beror på dina önskemål – jag delar gärna några bilder om jag får, men det är absolut inget måste. Bilderna är i första hand till dig! Jag är glad för kreativa utloppet och leken.

Som i vanliga fall så ändrar jag inte din kropp under redigeringen. Du får lämna önskemål om redigeringen (t.ex. färger, filter), men redigeringen ligger hos mig och jag kommer utföra det som är möjligt och passar till bilderna.

Bildstilen och redigeringen du ser i bilderna på denna sida är en ganska bra indikation på hur dina bilder kan komma att se ut!

Kan jag beställa bildprodukter?

Bilderna är i första hand tänkta att vara digitala. Bilderna av videomötet är till skillnad från bilderna ur systemkameran väldigt lågupplösta och gryniga/pixliga, vilket inte gör sig så bra i print. Det går absolut att skriva ut bilderna, men hur stora eller i hur bra kvalitet beror helt på hur bildfilerna blir. Du får själv göra bedömningen, jag kan inte ta ansvar för utskriftskvalitén och ersätter inte produkter/utskrifter du beställt och blivit missnöjd med.

Jag skulle rekommendera att skriva ut dem själv på fotopapper via t.ex. Crimson, och hålla storleken mellan ca 10×15 cm och 15×20 cm. När du laddar upp bilderna i beställningen hos Crimson ser du hur de bedömer kvalitén beroende på upplösningen.

Om detta ändras och jag hittar en produkt som jag med gott samvete kan erbjuda för dessa fotograferingar så läggs den upp här!

Spelar du in videomötet?

Ingenting spelas in, utan det enda som sparas av videomötet är screenshotsen jag tar. Sedan är det samma process som på vanliga fotograferingar, jag väljer ut och redigerar bilderna som blev bra, och resten tas bort.

Be yourself; everyone else is already taken.

(Oscar Wilde)

Vad kostar det?

Det här ingår:

professionell kontakt och guidning, med en kortare planering utifrån dina önskemål

virtuell fotografering ca 20-30 minuter via videomöte

1 outfit/look och fotoplats (med variation)

10+ digitala bilder för personlig användning (nedladdning och i app)

en rejäl boost av självkänsla och självförtroende!

Pris:

1 200 kr

Boka en ”riktig” fotografering till sommaren när allt (förhoppningsvis) är lite bättre? Läs mer här! ;*
Upplevelsen och bilderna kommer vara SÅ mycket bättre, och som återkommande kund får du alltid något extra!

Pepp? Boka idag!

fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag bara kan ♥


En bokningsförfrågan förbinder dig inte till någonting, det är först med betalning som din bokning säkras. Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade.

(Hur skulle du beskriva dig själv i några ord? Vilken slags känsla skulle du vilja uttrycka i bilderna? Har du gjort boudoirfotograferingar tidigare?)


Jag har sett pris och vad som ingår ovan.