Musikhjälpen 2020

Stöd Musikhjälpen och vinn en fotografering med fröken G boudoir!

 

=============================================

UPPDATERING 22/12 2020: Auktionen för i år är nu avslutad och vinnande budet blev hela 3 572 kr! Tack så hemskt mycket för alla delningar, bud och såklart bidraget till Musikhjälpen. Sidan kommer finnas kvar tills jag har fått kontakt med vinnaren och bokat fotograferingen.

=============================================

 

När gjorde du något givande för dig själv sist? Det är dags nu! Skäm bort dig själv med en rolig och sexig fotografering som firar dig precis som du är. Läs om allt du behöver veta om årets auktion här nedan.

 

Ingen människa ska lämnas utan vård! Din musik räddar liv.

Du är vacker, du är stark, du är magisk – du är du.

Och du är värd en fotografering och upplevelse för att fira dig själv.

Om Musikhjälpen 2020

Årets tema är: Ingen människa ska lämnas utan vård – din musik räddar liv.

Hälsa är en mänsklig rättighet. Ändå saknar minst halva världens befolkning tillgång till grundläggande hälso- och sjukvård. Bland de 7,4 miljoner barn och unga som dog under 2019 hade de allra flesta fall varit möjliga att förebygga eller behandla. Det finns kunskap och resurser för att rädda miljontals liv, som inte når fram.

I FN:s globala mål ingår allmän hälso- och sjukvård för alla senast 2030. För att nå dit behövs det stora insatser. Pengar som skänks till årets insamling kommer att gå till internationella projekt som stärker hälso- och sjukvård i samverkan med lokalsamhället, för att människor ska få likvärdig tillgång till vård och hälsa utan att drivas in i fattigdom. Konkret kan det handla om stöd till vårdcentraler, mobila hälsokliniker och utbildning av lokala hälsoarbetare.

Genom Musikhjälpen 2020 ökar vi tillsammans kunskapen och engagemanget för att ingen människa ska lämnas utan vård. 

(text från musikhjalpen.se)

Om årets auktion

I år har du för första gången möjlighet att buda hem en fotografering med fröken G (Gesche Franzén) och samtidigt skänka pengar till Musikhjälpens arbete. Hela beloppet går oavkortad till Musikhjälpen. För att buda behöver du ett konto på Tradera.

I auktionen ingår en fotografering med fröken G i Stockholm (med allt det innebär, se nedan)  samt dina fem favoritbilder både som fineart print i storlek 15x20cm och digitalt – värde totalt 10 000kr!

Vad är en boudoir- eller självkärleks-fotografering?

Jag brinner för självkärlekens alla former, och en av dem är boudoirfotograferingar. Det är sensuella fotograferingar, ofta i endast underkläder (men du får ha på dig vad som helst du vill hos mig), som låter dig bejaka och utforska din personlighet och sexualitet. Fotograferingen används ofta i samband med bröllop, så kallade ”morgongåva”-fotograferingar, men passar för absolut alla åldrar och tillfällen! Allt utgår från dina önskemål och behov, som vi pratar om under planeringen inför din fotografering.

Toppenbra service och en trygg känsla under fotograferingen är otroligt viktiga för mig som boudoirfotograf, så jag tar mig tiden att lära känna dig och hjälpa dig hitta exakt vad du vill få ut av fotograferingen. Jag vill att det blir allt du önskat dig. Därför tar jag bara ett fåtal kunder per månad och lägger ner mycket tid och kärlek på planering!

 

Exempel från tidigare fotograferingar

Vem är fröken G?

Jag är en katt-tokig, tatuerad, queer och färgglad 34-årig tysk med kärlek för (vegetarisk) mat, glitter och skogen. Jag är född och uppvuxen i Tyskland men bor nu strax utanför Stockholm tillsammans med min fru Johanna och våra katter Ludvig och Tinkerbell. Mitt namn uttalas ungefär som Geisha-chokladen. ?

Jag fotar för att jag vill göra världen lite vackrare, och jag har specialiserat mig på just boudoir och empowerment för att jag älskar att hjälpa folk fira sig själva och älska sig själva. När jag efter många år av ätstörningar och självhat äntligen lärde mig att jag duger fint precis som jag är blev jag så mycket lyckligare, och en bra kroppsbild hjälper med det. Alla kroppar är bra på sitt sätt, alla är vackra på sitt sätt, och ALLA är värda att fotas och firas.

Vad ingår?

I auktionen ingår följande:

professionell kontakt och guidning, början till slut

personlig planering utifrån dina önskemål

tillgång till min omfattande kundgarderob för lån av t.ex. accessoarer, skor, kläder

fotografering ca 60-90 min utomhus eller hemma hos dig i Stockholm

omfattning: 2 outfits/looks och variation av fotoplatser

visnings- och beställningsmöte med hjälp att välja dina produkter

5 fineart prints storlek 15x20 cm av dina favoritbilder

5 motsvarande bilder digitalt (nedladdning)

möjlighet att köpa fler bilder och produkter

en rejäl boost av självkänsla och självförtroende!

Värde totalt: 10 000 kr

Villkor:

Efter vunnen auktion har du ett år på dig att boka din fotografering (fram till sista december 2021) innan auktionen förfaller. Auktionens värde 10 000 kr är i denna fall symbolisk och går inte att byta mot kontanter varken helt eller delvis, oavsett storleken på vinnande bud. Det går bra att byta ut prints och bilder som ingår i auktionen mot någon annan produkt upp till värde 6000 kr enligt aktuell prislista. Auktionen avser en boudoirfotografering – vill du göra en annan slags fotografering måste du höra av dig innan budgivning för att höra om det går! För att fotas av mig behöver du ha fyllt 20 år vid fotograferingstillfället.

OBS: Vill du fotas på hotell eller annan plats än Stockholm tillkommer kostnad för rum eller eventuell resa. Det är absolut inget krav att köpa ytterligare bilder eller produkter efter fotograferingen, men om du vill göra det sker det enligt aktuell prislista.

 

Tack för ditt engagemang, tillsammans gör vi världen lite bättre!

 

Vill du läsa mer eller har du frågor? Jag finns här för dig!

Se min bokningssida med mer information om hur exakt en fotografering med mig går till här.

Be yourself; everyone else is already taken.

(Oscar Wilde)