Prislista

Välkommen till min prislista!

Vi går tillsammans igenom prislistan på visningsmötet efter fotograferingen, där du även får se och känna på mina visningsprodukter. Självklart hjälper jag dig med din beställning så att du får exakt det du vill ha. ♥

Vid köp av bildprodukter ingår alltid digitala kopior av de utvalda bilderna för både nedladdning (privat användning) samt i mobil-app.

Valfri textil innebär att produkten kan beställas med valfri textilomslag (läderimitation, linnetextil, sammet) och färg, för att helt passa dina önskemål och bilder. Det finns tygprover som du kan titta och känna på!

Samtliga produkter och bilder ska beställas på visningsmötet, så det är bra om du har hunnit fundera lite innan vad som kan passa dig. För att hjälpa dig med det finns det bilder på mina produkter nedan, tillsammans med utförliga beskrivningar på allt.

Säg till om du har några som helst funderingar!

Kram! /G

Villkor

Produkter beställs under visningsmötet och faktureras efteråt med betaltid 30 dagar (Frilans Finans). Produkterna beställs från leverantör efter fullgjord betalning och levereras till kund så snart som möjligt enligt överenskommelse. OBS! Eftersom produkterna är specialbeställda med kundens bilder utgår ånger- och returrätten.

Samtliga priser är inklusive moms.

Senast uppdaterad: mars 2020

Baspaket boudoirfotografering 6500 kr

I alla mina fotograferingar ingår: Professionell kontakt och guidning, personlig planering utifrån dina önskemål, fotografering ca 1 timme utomhus eller hemma hos dig i Stockholm, 2 outfits/looks och fotoplatser, lån av accessoarer, skor och/eller kimono ur min omfattande boudoirgarderob, och ett visningsmöte med fika.

I priset av fotograferingen ingår även antingen en printbox Fineart med 10 prints i storlek 13×18 cm ELLER en fotobok Bloom med 10 uppslag (samt digitala kopior av valda bilderna för nedladdning och personlig användning), värde 3500 kr. Självklart går denna att byta ut mot andra produkter, utöka, eller helt ta bort – det bestämmer du under visningsmötet!

Vid fotografering på hotell tillkommer avgift för hyra av rum som är helt beroende på hotellet (från ca 1500 kr). Vi bokar rummet enligt överenskommelse.

Vid bokning betalas en bokningsfaktura på 2000 kr (plus eventuell hotellkostnad) som dras av på slutfakturan. Bokningsavgiften garanterar dig en fotograferingstid, täcker allt förarbete innan fotograferingen och återbetalas inte vid avbokning – ombokning vid sjukdom o.dyl. ingår dock!

Printbox Fineart 3500 kr

Printbox i valfri textil med 10 st fineart prints i storlek 13×18 cm inklusive. Prints i museum-kvalitet på tjockt, lätt strukturerat papper. Även jättesnygga att rama in!

Extra prints (10 st): 1000 kr

Uppgradering till prints med handrivna kanter: +100 kr/st

Printbox Tavlor

Printbox i valfri textil med 5 st prints monterade på tjock kartong eller passepartout inklusive. Jättefint att ställa upp eller ha i boxen.

Storlek 13×18 cm: 2000 kr
Storlek 20×30 cm: 2500 kr
Storlek 30×40 cm: 4000 kr

Extra prints (5 st): 1000 kr

Fotobok Bloom 3500 kr

Layflat fotobok med sidor av matt fotopapper i storlek 20×20 cm. Textil rålinne (se bild), inklusive matchande linneklädd box i trä. 10 uppslag (20 sidor, 10-15 bilder) inklusive. Det ingår även valfri text i guld på framsidan av boken! En jättefin bok som du kommer ha mycket glädje av.

Extra uppslag (1-3 bilder): 250 kr/st

Köper du en fotobok så gör jag iordning ett förslag på design/layout för dig som du får titta på och ändra eller godkänna innan det beställs.

Fotobok Exklusiv 4500 kr

Layflat fotobok med sidor av matt fineartpapper i storlek 25×25 cm. Klädd i valfri textil (på bilden i sammet), inklusive box i kartong. 10 uppslag (20 sidor, 10-15 bilder) inklusive. Det ingår även valfri text ingraverad på framsidan av boken. En så vacker och lyxig bok, helt otroligt fint!

Extra uppslag (1-3 bilder): 350 kr/st

Köper du en fotobok så gör jag iordning ett förslag på design/layout för dig som du får titta på och ändra eller godkänna innan det beställs.

Print-Folio 1500 kr

Folio klädd i valfri läderimitation med 3 st permanent monterade prints i matt fotopapper på tjocka fotoblock. Storlek 18×18 cm eller 20x20cm.

Det ingår även valfri text ingraverad på framsidan.

Ett slags mellanting mellan print och bok som går att ställa upp! Jättevacker att ha på hyllan.

Prints Fineart

Lyxiga prints till väggen, i valfritt fineartpapper (museum-kvalitet).
Ramar i trä går att beställa till.

Storlek 30×40 cm: 950 kr
Storlek 50×70 cm: 1500 kr
Storlek 70×100 cm: 2000 kr

Canvastavlor

Högkvalitativ canvastavla uppspänd på kilram, 16 mm tjock.
Redo att hänga på väggen!

Storlek 30×40 cm: 1500 kr
Storlek 50×70 cm: 1800 kr
Storlek 70×100 cm: 2300 kr

Paket Digitala Bildfiler

Bildfiler utan produkter, för nedladdning (privat användning) och i mobil-app. Högupplösta i webb-storlek, möjliggör egna utskrifter upp till ca storlek 15×20 cm.

Enstaka bilder: 300 kr/st
Paket 10 bilder: 2500 kr
Paket alla bilder (ca 30-50 st, inklusive usb-minne): 5000 kr

Vid köp av bildprodukt behöver du inte betala extra för bilderna som ingår i produkten utan de ingår alltid! Om du däremot vill ha fler bilder digitalt än dem du valt till din fotobok, printbox eller väggtavla så gäller priserna ovan.

 

Intresserad av en produkt som inte finns med i prislistan?

Fråga mig så hjälper jag dig! ♥ Det allra mesta går att få tag i utan problem.

 

Om mina produkter

Bildprodukterna jag erbjuder är noggrant utvalda för att passa både dina behov och önskemål som kund och mitt varumärke. Leverantörerna jag beställer ifrån är speciellt inriktade mot professionella fotografer och levererar handgjorda produkter av högsta kvalitet. Du kan vara absolut säker på att de kommer hålla i många år framöver och finns kvar till både dina barn och barnbarn.

Med alla mina produkter medföljer enkla instruktioner om hur du ska ta hand om dem så att de håller så länge som bara möjligt!

Leveranstider varierar men oftast får du din beställning inom 2-3 veckor efter beställning! Behöver du dem snabbare än så går det oftast att betala extra för expresshantering, men mitt tips är att planera din fotografering i god tid innan du behöver produkterna.